skip to Main Content
Bokföring
Betalning
Löneadministration
Bokslut
Deklaration
Fakturering
Handledning

Marina Liljegren

Civilekonom, utbildare

0708 – 44 14 43
marina@hansautbildning.se

Med 27 års erfarenhet av redovisning och utbildning erbjuder vi tjänster inom bokföring, betalning, löneadministration, bokslut, deklaration, fakturering samt handledning inom dessa områden.

Hansa Utbildnings ägare Marina Liljegren har i 27 år arbetat med redovisning, bokslut och deklarationer för företagare på Gotland. Hon har även utbildat och erbjudit rådgivning inom dessa ämnen. I samarbete med bl.a. Almi Företagspartner Gotland har Marina jobbat framförallt med utveckling, coachning och rådgivning av mindre företag.

Vi har möjlighet att åka ut och sitta på plats hos er vilket gör att ni har full insyn av vad som händer. Varför inte betala några timmar i månaden för att slippa sitta på helger och kväller och brottas med sådant vi fixar snabbt och enkelt.

Utbildning

Vi lär gärna upp er så att ni kan klara av mer och mer själva om ni så önskar. Vi kan om ni så vill lägga mer tid på att bolla er ekonomiska situation istället och hur ni kan läsa och förstå era ekonomiska rapporter.

Kontakta Marina

Passande utbildningar:

Grundläggande Redovisning

Grundläggande redovisning

Kurs för dig som skall börja sköta den löpande bokföringen för ett företag eller för dig som har bokfört ett tag men vill förstå vad och varför.

Back To Top