skip to Main Content

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Hansa Utbildning bedriver utbildning Heta arbeten i samarbete med Brandskyddsföreningen. För att vi skall kunna registrera och ge deltagaren möjlighet att utföra certifieringsprov vid utbildningstillfället behöver vi registrera personnummer och därför måste de anges vid anmälan. Då du skickar en anmälan till Hansa Utbildning registreras dina personuppgifter i vårt on-line baserade registreringssystem. Informationen lagras i en databas och gallras i enlighet med Hansa Utbildnings gallringsregler.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din anmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Hansa Utbildning får samla in, behandla och använda dina personuppgifter i syfte att behandla din anmälan. Dina uppgifter lämnas ej vidare till utomstående företag, organisationer eller privatpersoner. Klicka i rutan för att ge ditt samtycke om du förstår och godkänner villkoren.
Vill du veta mer om din rätt enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Kort om Hansa Utbildning

Hansa Utbildning grundades 1990 och bedriver utbildningsverksamhet och erbjuder konsulttjänster inom ekonomi och digital marknadsföring. Våra uppdragsgivare är först och främst ett stort antal av Gotlands företagare men även Arbetsförmedlingen, Region Gotland och Länsstyrelsen.

Företaget är hos bolagsverket registrerat som HUAB på Gotland AB. Org.nr. 556410-0179.

Kontakta oss / Information

Hansa Utbildning
Regementsgatan 2
621 50 VISBY

Telefon: 
Växel: 0498-20 50 85
Ekonomi: 0708-44 14 43

E-post: info@hansautbildning.se

Öppettider

Mån-Tors:     08:00-16:30
Fredagar:      08:00-15:30

Varmt välkommen!

Nyhetsbrev

Vi hjälper dig med bevakning av intressanta och viktiga utbildningar i din bransch. Gå med i vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig när något är på gång. Du kan givetvis avsäga dig nyhetsbreven när du vill.
vc-logo
tillvaxtgotland_logo
uf
Back To Top